OBS! Gå-hjem-mødet på Rigshospitalet er desværre blevet aflyst grundet den aktuelle COVID-19 situation. Vi beklager.

På trods af COVID-19 situationen har vi fået aftaler i stand med ørelægerne på henholdsvis Rigshospitalet og Odense Universitetshospital.

Under hensyn til at kunne overholde COVID-19 forskrifterne fra Sundhedsstyrelsen er antallet af deltagere ved begge møder desværre begrænset til 15. Det er derfor vigtigt at tilmelde sig hurtigt.

Møderne er forbeholdt medlemmer af foreningen, men i det omfang, der er plads, er medlemmer af foreningens Facebook-gruppe og øvrige interesserede personer diagnosticeret med et acusticusneurinom (vestibulært schwannom) også velkomne.

Vi tager forbehold over for ændringer i programmet, ligesom møderne med kort varsel kan aflyses som følge af ændringer i hospitalernes og Sundhedsstyrelsen retningslinjer.

Der vil være god tid til at stille spørgsmål. Vi serverer sandwich og drikkevarer.

 

Rigshospitalet er der tirsdag den 27. oktober 2020, kl. 17-19 foredrag af ørelægerne og koordinationssygeplejerske Kirsten Læssøe:

  1. Hørebevarende kirurgi med anvendelse af monitorering af hørelsen under operationen, v. Per Caye-Thomasen
  2. 40 år – opfølgning af observerede patienter, v. Martin Reznitsky
  3. Forudsigelse af tumorvækst i forbindelse med diagnostisk scanning – opdatering, v. Hjalte Sass
  4. Patientens forløb i ØNH-afdelingen, v. Kirsten Læssøe

 

Mødet finder sted på Rigshospitalet, Inge Lehmanns vej, opgang 7, 2100 København.

Tilmelding senest mandag den 19. oktober ved mail til Vibeke Kisbye medl@acusticusneurinom.dk,

dansk@acusticusneurinom.dk eller på foreningens telefon +45 4649 6718.

 

Tirsdag den 20. oktober 2020, kl. 17-19 vil overlæge Rikke Schnack-Petersen, der er daglig leder på Høreklinikken på Odense Universitetshospital fortælle om afdelingen og orientere om erfaringer med kontrolscanninger.

Odense Universitetshospital har indført en ny procedure for de patienter, der følges med scanninger. De bliver nu kontaktet telefonisk med henblik på bestilling af scanning og efterfølgende svar.

Mødet afholdes på Øre-Næse- Hals/Høreklinik Afdeling F, Odense Universitetshospital, Kløvervænget 19, Indgang 85, 3. sal, 5000 Odense C.

Tilmelding ved mail til Adrian Antonipillai medl@acusticusneurinom.dk, dansk@acusticusneurinom.dk eller på foreningens telefon +45 4649 6718 senest mandag den 12. oktober.