Der er tidligere lavet et opslag omkring det personlige login, men da nogle medlemmer har oplevet problemer med brugen af systemet genudgiver vi det her:

Adgangen til foreningens medlemsblade har indtil nu været beskyttet med en adgangskode, som vi har benyttet siden 2014.

Det er planen, at der med tiden vil komme andre emner, som kun er for foreningens medlemmer, og som kun vil være tilgængelige med adgangskode.

Du skal selv vælge en adgangskode. Det gør du ved at bruge “Log ind” knappen til øverst til højre på banneret. Herefter skal du trykke på “Gendan adgangskode”, hvorefter du kommer til en side, hvor du skal identificere dig med enten dit medlemsnr. eller din mailadresse. Så får du til din postkasse tilsendt en mail med en midlertidig adgangskode, som du efterfølgende kan ændre til en kode, du selv vælger. (Bemærk at linket i denne email kun er gyldig i 24 timer. Hvis du ikke når det inden da, skal du blot gentage processen og få tilsendt en ny email via “Gendan adgangskode” funktionen.)

Hvis du allerede har gjort det, og det virker – behøver du ikke at gøre mere. Blot husk dit brugernavn og adgangskode.

Hvis du på et tidspunkt glemmer din adgangskode, kan du bestille en ny via “Log ind” knappen.

Hvis du ikke modtager den forventede e-mail i løbet af kort tid, må du lige tjekke, om den er fanget i dit spamfilter. Og ellers kontakte foreningen på følgende adresse: kasserer@acusticusneurinom.dk

Kassereren